Velkommen til Rejsebixens verden

BIXEN THAILAND OM THAILAND BADEFERIE RUNDREJSER SMÅ RUNDREJSER BESTIL
1
THAILAND: KOH PHANGAN
1
OM PANVIMAN RESORT ****

Kun en times sejlads nord for Koh Samui ligger Koh Phangan. Øen har næsten samme størrelse som den langt bedre kendte naboø, Koh Samui, men er afgjort ikke mindre attraktiv.
Koh Phangan har fortrinsvis været forbeholdt rygsækturisterne, men nye og langt bedre hoteller har fået et mere kræsent publikum til øens fremragende strande

Panviman er Koh Phangans absolut bedste og smukkest beliggende resort og anbefalelsesværdigt til jer, som ønsker en ferie (eller en del af en ferie) på en strand, hvor souvenirboderne ikke er lige så talrige som turisterne.

Resortet består af den enkle, oprindelige hovedbygning i 2 etager med superior værelser samt en nyopført afdeling med 26 helt nye luksuriøse deluxe cottages – alle værelselsestyper har balkon.

Panviman har en fantastisk swimmingpool, hvorfra der er forrygende udsigt over hele bugten. Resortet ligger ned til Thong Nai Pan Beach, en af Thailands mange fantastiske strande.

Fra havnebyerne Haad Rin eller Thongsala er der en times transport til Panviman Resort.


Nyd livet


TUREN KORT
Transfer Kok Samui-Koh Phangan t/r
4 nætter på hotel med mogenmad

 

PRISER
v/2
v/1
v/3 Barn
2.200 3.800 1.700 1.200

Pris pr. person ved antal personer i væelset
Prisen dækker 1 transfer fra Koh Samuit til Koh Phangan og 4 nætter på hotel Panviman i superior værelse -andre typer mod tillæg. Hør om rabat i lavsæsonen fra maj-oktober

Vi har valgt privat transfer inkl. transfer på Koh Phangan, der kan spares en del ved at tage gruppetransfer tog tage en taxa videre ved ankomt til Koh Phangan (hør nærmere).

I skal min købe 1 nat på hotel på Koh Samuie før og efter turen hos os.

Børnerabat 2-11 år. (inkl.)

Husk at priserne er højere omkring jul


   
HOTELVALG
PANVIMAN
Pantiman resort
DU KAN VÆLGE MELLEM ALLE VORE HOTELLER
MOD TILLÆG/RABAT
Nyd en stemningsfyldt middag
     
2014/15
Tek. arrangør: Billetkontoret - medlem af rejsegarantifonden nr. 650
OPLEVELSER + BADEFERIE - HÅND I HÅND

2.98