Velkommen til Rejsebixens verden

BIXEN THAILAND OM THAILAND BADEFERIE RUNDREJSER SMÅ RUNDREJSER BESTIL
1
THAILAND: KRABI OG OMEGN
1
BESKRIVELSE AF RUNDREJSE

1. dag
Krabi
Der er transfer fra lufthavnen til hotellet på Phuket.
Overnatning Hotel Cha-Da

2. dag
Phi-Phi Island
75 km nord for Phuket ligger Phang Nga bugten. I sejler op langs det smukke landskab, der skifter fra mangrovejungle til fantastiske kalkstensklipper, der tårner sig op gennem vandet.

Afhentning på hotel og transport til molen.

Kl. 08:30 sejler færgen til Phi Phi Islands. Der sejles mellem fantastiske klippe- og stenformationer, indtil I sættes af på Phi Phi Don Island.

Resten af dagen er til fri disposition til f.eks. at solbade, svømme og snorkle. En thai buffetfrokost serveres på en lokal restaurant.

I returner til båden kl. 14:00, som sejler tilbage til Phuket. Ankomt Phuket ca. kl. 16:00 med efterfølgende transport til hotellet.
Turens varighed: ca. 9 timer.
Overnatning Hotel Cha-Da

3. dag
Crystal Pool Jungle & Elephant Safari
Turen til Huay elefant camp tager 45 minutter fra Ao Nang.

Her skal I på et times elefantridning (2 personer pr. elefant).

Derefter kører vi til Wat Tham Sua (tigergrottetemplet) hvor munkene vil fortælle om livet omkring grotten.

Er I i god form er der 1.237 trin om til toppen af tempelbjerget hvor udsigten over regnskoven, limstensbjergene og havet men også selvom I ikke bestiger bjerget er området fantastisk med et rigt dyreliv.

Efter en dejlig frokost fortsætter vi gennem den tropiske lavland til "Emerald Pool" hvor der er mulighed for at i det krystalklare vand hvor også mange lokale slapper af.

Efter en dejlig dag er I tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen.
Overnatning Hotel Cha-Da

4. dag
4 øer
Se alle de smukke øer ud fra Ao Nang-kysten. En dag med solbadning, svømning og snorkling på flere uspolerede tropiske strande.

Nyd Railay Beach og dets skønne marineliv, natur og atmosfære. Railay Beach er også kendt som et af verdens bedste klatreområder.

Besøg klippeøen Chicken Island, kendt for sin form som et kyllingehoved. På Chicken Island er der tid til at snorkle og solbade.

Nyd frokosten kombineret med udsigten over de to sammenkædede øer kaldet Tap Islands. Dette er et at de mest kendte attraktioner i Krabi, som også ses på utallige postkort pga. dets naturlige skønhed.

Sidste stop er Poda Island, som har skønne kridhvide sandstrande med adgang til farvefulde koraller og fisk - et perfekt sted til at svømme og snorkle.

Rejseplanen kan variere lidt efter tidevandet, så turen kommer nødvendigvis ikke i samme rækkefølge som beskrivelsen her.
Turens varighed: ca. 5½ time.
Overnatning Hotel Cha-Da
5. dag
Krabi
Efter morgenmaden er turen slut (tranfser til lufthavnen ikke inkl.)

 
Tek. arrangør: Billetkontoret - medlem af rejsegarantifonden nr. 650
OPLEVELSER + BADEFERIE - HÅND I HÅND