Velkommen til Rejsebixens verden

BIXEN OM VIETNAM RUNDREJSER BADEFERIE SAIGON HANOI SPA & WELLNESS CAMBODJA MV. BESTIL
1
VIETNAM: VIETNAM
1HUA HIN
OM REJSEBIXENS VIETNAM

Vietnam er et forholdsvis nyt land på turistkortet og du vil blive mødt af en smilende og meget energisk befolkning, der er ved at ryste krigens rædsler af sig.

Alle ture arrangerer for jer alene med bil, chauffør, guide og flere steder en lokal guide, en luxus du du kan glæde dig til, idet du selv kan være med til at bestemme tempoet og det er nemt at få forklaret hvad du ser undervejs.

 
OM FLYPRISER

Som alle ved er flyvpriser noget der kan variere rigtigt meget og vi har set nogle af kollegaer bruge en fra-pris der måske bygger på en flypris inkl. skatter på under 5.000 kr. t/r .

Vore priser er udregnet efter en pris vi næsten altid. I perioder kan vi finde flybilletter hvor vi kan yde en rabat på op til ca. 2.000 kr. - vi forsøger altid at finde billigste mulighed i forhold til jeres ønsker til skift og ventetider.

 

RUNDREJSER 0 BADEFERIE 0 SAIGON - STARTPAKKE
Rundrejser Badeferie Startpakke - Saigon
0 0 0
HANOI - STARTPAKKE WELLNESS CAMDODJA + VIETNAM
Startpakke - Hanoi Oplev "all Incluisive" inkl. Spa &Wellness direkte til fantastisk strand Cambodja + badeferie i Vietnam
0- 0- 0-
         
Vi giver 110 kr. i rabat p.p. på fors8kringer - få en rabatkupon   Vejret i Vietnam   Vi har specialpriser med Vietnam Airlines
 
Teknisk Arrangør: Billetkontoret - medlem af rejsegarantifonden nr. 650
OPLEV VIETNAM