Velkommen til Rejsebixens verden

OM REJSEBIXEN FORSIKRINGER GRUPPEREJSER FORESPØRG ELLER BESTIL
1
FORSIKRINGER
v
REJSEFORSIKRING - HVORFOR

At rejse uden at have en rejseforsikring er "det glade vanvid" - så undersøg om I er dækket på en forsvarlig måde enten gemmem jeres indboforsikring.

Rejser man udenfor Europa er man aldrig dækket af nogen form for forsikring.

Man kan også være delvis dækket via sit Kreditkort, men tit dækker det dissekort ikke tilstrækkelig.

En afbestillingsforsikring er også et godt valg og købes denne i forbindelse med en årsrejseforsikring er prisen meget fornuftig.

e

INDENFOR EUROPA

DET GULE SYGESIKRINGSKORT ER ERSTATTET AF DET BLÅ KORT

Det har altid været sådan at vi blot kunne rejse Europa tyndt, skulle der ske noget (sygdom, trafikuheld osv) har vi haft det Gule Sygesikringskort i baghånden.

SÅDAN ER DET IKKE MERE.

Nu er man KUN  dækket af det Blå KORT på rejse. I EU/EØS landene i Europa bliver man ligestillet med borgerne i det land man opholder sig i når skaden sker.

Normalt vil der være dækning for ambulancetransport til offentlig sygehus og behandling evt. med lidt brugerbehandling.

Det er kun i få lande at man vil kunne henvende sig til en privat praktiserede læge,  lægehus eller lign. uden at det koster penge.


OMRÅDER

EU/EØS OMRÅDERNE

Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

UDVIDET EUROPA

Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Libanon, Libyen, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Palæstina, Rusland (indtil Ural), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden.

HELE VERDEN
Dækker i hele verden dog ikke krigszoner
     
VI DET VIGTIGSTE MENER VI ER

DANSKTALENDE ALARMCENTRAL:

I en kritisk situation f.eks. trafikuheld eller pludselig sygdom er det vigtigt at man kan ringe til nogen der forstår hvad man siger og som kan tage over, få dig på hospitalet eller til nærmeste læge osv, hurtigst muligt uden at det koster dig noget.

De fleste forsikringer dækker også at familie/venner kan bliver på stedet til du er rask eller at du kan få familie hjemmefra ned for at støtte dig.

Vi sælger dig gerne en Gouda årsrejseforsikring, men også Europæiske, IF, ALKA m.fl. har gode produkter.

PRISOVERSIGT - GOUDA REJSEFORSIKRING - KAN KØBES HOS REJSEBIXEN
EU/EØS EU/EØS UDVIDET EUROPA VERDEN
  ENKELT FAMILE SENIOR ENKELT FAMILIE SENIOR ENKELT FAMILIE SENIOR
Grundækning 249 495 349 295 695 445 695 1.695 1.000
Bagagedækning 095 195 095 095 195 095 210 0.450 0.210
Ekstra ulykke 095 195 095 095 195 095 150 0.325 0.150
Afbestillingsdækning 195 650 195 195 650 195 395 0.995 0.395
ER DU SENIOR (70+) SKAL DU HAVE EN FORHOLDSGODKENDELSE
 

Hvis du har en kronisk eller eksisterende lidelse/sygdom, som ikke er stabil, eller har du været syg for nylig, er du som udgangspunkt ikke dækket for dette på din rejse, da forsikringen tager forbehold for præeksisterende lidelser.

Hvis du indenfor de sidste 2 måneder (6 måneder for rejser over 1 måned) har været indlagt, har været til læge udenfor almindelig kontrol, har fået ordineret en ændring af din medicin (fx anden dosering, ophør eller påbegyndelse af ny medicin) eller er skrevet op til, henvist til eller på venteliste til vurdering/behandling  kan du overveje at søge om forhåndsgodkendelse.

Det er ikke et krav, men det giver mulighed for at blive stillet bedre end betingelserne for forsikringen og få afklaret, om du evt. kan blive dækket for lidelsen eller følger af denne alligevel.

     
 
TAG PÅ OPDAGELSE I REJSEBIXENS VERDEN