Velkommen til Rejsebixens verden

BIXEN ITALIEN ITALIENSKE PERLER 1 ITALIENSKE PERLER 2 STOR RUNDREJSE SPECIALRUNDREJSE SICILIEN RUNDT BESTIL
1
ITALIENSKE PERLER 2 (GUIDED) + ROM
1
BESKRIVELSE AF RUNDREJSE (INKL. ½ PENSION)

1. dag
København-Rom
Efter ankomst til Rom er der transfer til jeres hotel i det centrale Rom
Overnatning: 3* Hotel i Rom

2.dag
Rom-Firenze
I bliver hentet på hotellet omkring kl. 7.00 hvor turen går til Assissi, hvor der vil være tid til at se den lille middelalderlige by med de høje mure omkring byen - se f.eks. St, Franci basilikaen med Giottos og Cimabue`s mesterværker.

Efter besøget går turen videre til Siena, en anden interessant middelalderby. Rådhuspladsen i København er lavet som en kopi af den i Siena og pladsen i Siena er speceilt kendt for at der hvert år 2 x om sommeren holdes en hestevæddeløb der der er gennnemført sider 1283.

Sidst på  eftermiddagen fortsættes turen til Firenze
Overnatning og middag: 3* hotel i Firenze

3. dag
Firenze.
I dag skal I udforske Firenze, Renaissancens vugge, der med hjælp fra Michelangelo gjorde Firenze til kunstens centrum nr. 1.I.

i skal se de skønneste bygningsværker som Santa Maria del Fiore ( domkirken) bygget af Filippo Brunelleschi, campanilen der til dels er designet af Giotto samt bronzedørene som Michelangelo døbte : Paradisets porte, Piazza della Signoria, Palazzo della Signoria, Basilica Santa Croce.

Brug eftermiddagen til at vandre gennem Firenzes brolagte

gader, kik ind i gården og nyd en drink på en af de mange fortovscafeer og fornem livet i en af Italiens mest berømte byer.
Overnatning og middag: 3* hotel i Firenze

4. dag
Firenze, Bologne, Padova, Venedig.
Efter morgenmaden køres I til Bologne og her skal I opleve Bolognes 38 km overdækkede arkader som byen er berømt for, en af de få byer hvor man ikke behøver paraply når det regner.

I går med guiden fra Piazza Malphigi til Piazza del Nettuno og Piazza Maggiore i byens centrum, på vejen ses Neptuns fontæne, Kong Renzo´s palads og San Petronio basilikaen, en af verdens største.

Om eftermiddagen køres videre til Padova med et stop for at besøge Sant Antonio basilikaen, Sant Antonio er Padovas skytshelgen og basilikaen og torvet omkring tilhører Vatikanstaten.

Til sidst køres til Venedig hvor I skal opleve Jeres første Venetianske middah

Overnatning og middag: 3* hotel i Venedig

5. dag
Venedig.
Efter morgenmaden sejles med vandbus til Markuspladsen, der er besøg i Katedralen samt Doge paladset, der er et symbol på fortidens glans og pragt og magt da det var her folketinget og højesteret holdt til før i tiden, ved siden af Doge Paladset ligger sukkenes bro og længere ned af kajen kommer man til de mest berømte hoteller

Om eftermiddagen skal nyde Venedig til fods eller til vands inden det går tilbage til hotellet til en dejlig middag.
Middag og overnatning: Venedig

6. dag
Venedig, Montepulciano ( Toscanas vin region) Rom.
Efter morgenmaden kører bussen via Piazzale Roma mod Toscana med et stop i Montepulciano, en middelalderby kendt for sine gode vine, kunst og historie og der er også en årlig kendt Jazz festival i juli måned.


Der er god tid til at vandre omkring, der er gratis vinsmagning i mange af butikkerne og gode forretninger at handle i

Derefter returnerer bussen til Rom og jeres hotel
Overnatning: 3* Hotel i Rom

7. dag
Rom
Efter morgenmad (ca.7.30) bydes der på en guided vandretur gennem den berømte by for at se på de smukke bygninger så som St. Peters katedralen, St. Peters pladsen, Navona pladsen, Pantheon (besøg indenfor)
Trevi Fontænenm.m. 

Turen ender et sted i Centrum. Derefter er I på egen hånd resten af dagen.
Overnatning: 3* Hotel i Rom

8. dag
Rom-Danmark
Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen hvor det valgte fly venter og en dejlig tur til italien er slut

TAG PÅ OPDAGELSE I EUROPA