BIXEN VENEDIG VERONA ITALIEN 1 ITALIEN 2 ITALIEN 3 ITALIEN 4 -  
SVERIGE 1 SVERIGE 2 ISLAND FRANKRIG MALAYSIA THAILAND - - BESTIL
1
KULTURREJSER - DET SYDLIGSTE ITALIEN - 2007
1
BASILICATA
kultur & afslapning
MATERA
er en af Syditaliens skjulte perler, med den gamle bydel SASSI samt små landsbyer gravet ind i de bløde tufa klipper, fyldt med Romanske kirker og barok kirker samt noble paladser. En by fanget mellem fortid og nutid, fra præhistorisk tid,hvor grotterne indtil for nyligt var beboede. Matera er på Unesco’s –World Heritage program.

POLLINO
med de Lucanske Dolomitter og store Nationalparker.

VENOSA
med vigtige arkæologiske fund dateret tilbage til Romerne.

Fødested for Horace (65-8 BC) en af de største klassiske poeter. I dag en arkitektonisk fryd med bymuren og den ufærdige ”Abbey of the Trinity”, lige udenfor byen det fantastiske slot fra år 1400 Palazzo San Gervasio hvor Frederick II opdrættede sine heste og holdt elegante fester.

METAPONTO
et antikt navn ”stjålet” fra Grækerne. Det var grækerne, sikkert Acheid, der koloniserede dette område i det 8 århundrede BC. Der er et væld af rester og ruiner gl. templer m.m. at se i dette område.

Store sandstrande strækker sig kilometervis mod Apulien og Calabrien omkranset af pinje og eucalyptustræer samt marker med citrontræer.

BARILE
centrum for dyrkning af den berømte vin Aglianico samt olivenolie.

Oplev dette fantastisk spændende og anderledes Italien. Det sidste vilde område, kalder de sig selv, med høje bjerge ,de små Dolomitter, nationalparker med vilde dyr, citronlunde, kornmarker, vinmarker, olivenmarker, tufalandskaber som månelandskaber, gamle præhistoriske byer, romerske byer, græske byer, byer der hænger på klippekanter eller gemmer sig lunt i bløde dale.

Her er historien nærværende overalt.

Gastronomien er et kapitel for sig selv, biodynamiske råvarer af højeste kvalitet, fantasifuldt og anderledes sammensat. Her er der også mange positive overraskelser.

Et område der er værd at bruge tid på.

CYKELTURE

Cykel og vandreture i det ukendte men fantastiske Basilicata

Vi tilbyder vandre og cykelture af forskellig længde og sværhedsgrader f.eks. cykelture:

Rolling Hills
2 dage med halvpension 124 km
medium svær.
En weekend i bjergene rundt om Matera med besøg i middelalder landsbyer, naturparker og søer. Pris.1.500,- p.p.

De Små Dolomitter
4 dage med halvpension 210 km svær. Start i Matera herfra op over de åndeløst smukke små Dolomitter over 1000m med stop i Catelmezzano og Pietrapertosa. Pris 3.998,-p.p.

Vin og banditter
7 dage med halvpension 280 km
medium svær.
Nordpå fra Matera ind i landet med banditter og den berømte Aglianico vin, gennem små byer omkranset af høje bakker med typisk Mediterranian farvepalet. Besøg i vinkældre og den Romerske by Venosa.Pris 4.998,- p.p.

 

APULIEN
kultur & afslapning

Det Joniske hav er kendt for sin helende virkning på krop og sjæl, området er stadig uspoleret og livet leves her som det er blevet levet i flere hundrede år. Besøg dette spændende ( meget græske) område I Italien medens det stadig er i sin oprindelige form.Hilton Kalidria Thalasso Spa

Afstressning og wellnes
Golf of Taranto

Området er kendt for sit microklima der har en god indflydelse på helsen.

I bugten mellem Apulien og Basilicata ligger Hiltons nye hoteller. Hilton Kalidria hotel og Thalasso Spa og Hilton hotel Calané

SÆRTILBUD TIL 1/6 07
3 NÆTTER I DB.VÆR. MED MORGENMAD
Kun. 1.699 p.p.

 
Hilton Calané
Ligger på toppen af en bakke er moderne indrettet, minimalisme og store loft til gulv vinduer.

Værelserne ligger i fire bygninger rundt om swimmingpoolen med palmetræer, om sommeren er der havvand i poolen og minibus service til stranden

SÆRTILBUD TIL 1/6 07
3 NÆTTER I DB.VÆR. MED MORGENMAD
Kun. 1.499 p.p.

 MASSARIA CARDILLO

Kun 5 mil fra det Joniske hav og tær på Matera ligger dette vidunderlige landsted  midt i det mest interessante arkæologiske område af Magna Grecia Store værelser alle med stor terasse samt alle bekvemmeligheder.
Gæsterne tilbydes tennis, heste og swimmingpool samt 2 golfbaner i nærheden
Her dyrkes vin, oliven, citrus og  alle andre slags frugter.

PRISER
Periode 1/4-18/7
27/8-30/10
19/7-26/8
B+B
525
685
½ pension
685
850
Pris p.p. pr. nat ved 2 personer
   
 
ALLE PRISER PÅ DENNE SIDE ER UDEN FLY