Velkommen til Rejsebixens verden

BIXEN ITALIEN SVERIGE IRLAND BESTIL
1
SPA & WELLNESS: ANTISTRESS REJSE MED REJSELEDER
1

Lidt syd for Venedig ligger Italiens mest berømte kur område Abano og Montegrotto Terme som gennem tiderne har tiltrukket kendte og andre på grund af  områdets helt specielle mudder samt de
naturlige mineralske kilder der springer op af den vulkanske undergrund.

Et hyggeligt familiedrevet hotel nær busstop og stationen i Montegrotto Terme, 40 min syd for Venedig. Et godt sted for udflugter til Padova, Venedig, Treviso, Bassano del Grappa, Vicenza og Verona, der kan nås indenfor en time med bus eller tog.

Værelserne er enkle, alle med balkon, privat bad ,hårtørrer, Tv og safe. Her er indendørs og udendørs swimmingpools med opvarmet vand, grotter med massage jets af mange slags, vandcykler, Kneipp bassin, fitness område og relax område. Udover dette er der sauna, dampbad, mudderbehandlinger  alle slags massagebehandlinger fysiurgisk massage , skønheds og alle asiatiske massageformer.

Fællesområderne er meget smukke, der er bl.a. en lille japansk have hvor man kan meditere dyrke Tai Chi , Qi-Gong m.m. Mange steder i hotellet møder man den japanske inspiration. Restauranten er smuk og stilfuld og maden bliver tillavet med fokus på sundhed og middagen bliver serveret ved bordene.

Slap af - bagefter !!

Et par gange om året - forår og efterår tager vores Spa & Wellnessexpert med til Hotel Olympia og vil være behjælpelig under opholdet og hjælpe med bestilling af behandlingspakker.

Der vil blive arrangeret 2 halvdagsudflugter til hhv. Venedig og Padova.

I Venedig kan man på egen hånd udforske byen som man har lyst og interesse for, nogle vil shoppe andre vil besøge museer og andre igen vil måske noget helt andet

Vi tager til Padova om lørdagen hvor det er markedsdag. Vi tager med den offentlig transport som er både billig og hurtig.

God mad Relax
 

 

PRISER PR. PERSON - UDEN FLY
Afrejsedag v/2 v/1 PLADS
2/10-9/10 11
6.550 6.850 UDSOLGT
9-16/10 11
6.550 6.850 JA
Program som anført. Prisen er pr. person ved antal personer i værelset. FLY INDGÅR IKKE (Vi hjælper gerne)

e

PAKKEN INDEHOLDER

7 nætter i dbl. eller enk.  vær.m.bad/toilet
Helpension
Behandlingpakke 1 eller 2
Fri afbenyttelse af pools, fitness afd. sauna, dampbad m.m.
½ dags udflugt med bus og guide
Transfer fra lufthavn til hotel med privat bus
Transfer fra hotel til lufthavn med lufthavnsbus
Dansk talende rejseleder.
1
Hvis fly indgår: Teknisk arrangør: Arctic Adventure - medlem af rejsegarantifonden