Velkommen til Rejsebixens verden

ITALIEN SPA VENEDIG SAN CARLO RONCADE CASTELLENGO TAGLIOLO CASTEL BRANDO PAVONE SAN ROCCA BESTIL
1
ITALIEN: VENEDIG
1

Den mest romantiske by i verden, Casanovas by, kærlighedens by !

Venedig bliver man aldrig færdig med, at gå vild i Venedig giver de bedste oplevelser, drej omkring et hjørne, gå ind i en lille gyde, væk fra turiststrøget og på 2 min. er man væk fra støj og mennesker og bevæger sig ind i eventyrland.

Venedig er historie i rokokko omgivelser, gå til koncert i et gammelt palads, i teatret eller på museum eller gå på jagt i de mange gallerier. Shopping er et kapitel for sig selv, her findes alle designer mærkerne især omkring Markus pladsen, men der er også helt ukendte områder i Venedig hvor turisterne sjældent finder hen.

Så er der også øerne i Lagunen, Murano, Burano, Torcello eller hvis man søger fred klostret på San Francesco.

Til sidst er der Venice Lido hvis man gerne vil have sand og strand.

Karneval i Venedig er en ubeskrivelig oplevelse ligeledes de mange festivaler, regattaer, historiske optog og meget mere i løbet af året.

Tag på Gondoltur
HOTELLER
HOTELLER
Eksempler

PALAZZO STERN
Stil og luxus

HERSKABSHUS
Lej et hel hus
Se et lille udvalg af de hoteller vi kan tilbyde Y Spisestue
   
   
SPROGKURSUS I VENEDIG
Tag på sprogkursus i verdens mest romantiske by Venedig. Bo midt i byen og oplev daglidagen i denne vidunderlige by.Eleverne bliver indkvarteret i enkeltværelse i lejlighed som deles af 3-4 elever. Undervisning f.eks. 20 timer om ugen fra mandag til fredag fra 0900-13.00.Man skal møde præcist og undervisningen foregår kun på Italiensk.

Eksempel (juli,august,september) 1 uge logi og undervisning 20 timer kr. 3.400 -2 uger logi og undervisning 40 timer kr. 5.500
Tag med til show
     

E

Bådferie I Venedig
Det er også muligt at leje motorbåde I alle størrelser Priser opgives på forespørgsel eller hvad med et weekend cruise på en rigtig Schooner (min 6 pers.) Eller bo i en båd i stedet for hotel ??!!


Festivaler i Venedig

Februar
april
Maj
juli
september
November
Decenber
Karneval
St.Mark’s day
Vogalonga
Festival of Redentore
Historic Regatta
Festival for Madonna della Salute
Antik fair  og julemarked
Personlig shopping service
Hvis du ikke kender Venedig og gerne vil se byen fra anden side end turiststrøget eller du er interesseret i at besøge butikker, atalier, antik markeder eller kunsthåndværkere som ikke findes i strøggaderne.

Er du interesseret i helt specielle ting somantikviteter, møbelstoffer, smykker designet specialt eller skræddersyede sko, så finder du ikke disse butikker på hovedgaden, de gemmer sig ofte inde i gamle paladser eller bag lukkede gitterporte, i huse der ofte er historie i sig selv.

Disse steder finder man ikke umiddelbart og mange steder skal man ringe i forvejen og sige at man kommer, derfor kan vi nu tilbyde denne service på følgende sprog, engels,tysk, fransk og japansk af infødte Venezianere. Man kan vælge mellem 2 timer, 1/2 dag og 1/1 dag. Generelt eller specielt (dette er lidt dyrere da det vil indebære mere forarbejde). For individuelle samt små grupper.

Derudover kan tilbydes f.eks. en aften med en kunstner. Middag for 2 eller flere med unge designere, skuespillere, forfattere eller gondolierer, middag i private hjem eller i en smuk Venetiansk Villa eller Palads etc.

Eller lær at ro en båd eller gondol på en dag. Samt Bryllups arrangementer, Bryllup i Venedig! Kan det blive mere romantisk?

Priser på dette forhandles individuelt på forespørgsel.

Carnival the show

Det nyombyggede Teatro San Gallo, San Marco 1089, Venedig viser hver aften et show der blander teater-musik og mad i en forunderlig rejse gennem Venedigs historie.
                                
Showets optrædende skuespillere er en blanding af Italienske skuespillere, Broadway skuespillere og West End skuespillere dertil kommer specielt designet hardware  multimedia projections  og surround sound.

Aftenens show begynder ved Karnevalet I år  1913.

Alt bliver vist og fortalt efter de gamle Venetianske ritualer.

Maden der bliver serveret er også del af Venedigs historie og bliver tillavet af  en af Italiens mest berømte kokke  Alessandro Circiello.

Showet begynder hver dag kl. 19.30  og prisen er euro 80,- per. pers.der inkluderer mad, vin  ad libitum og show.

En af de ting man skal prøve når man er i Venedig

     
  FLY SKAFFES TIL DAGSPRIS  
     
 
Hvis fly indgår: Teknisk arrangør: Arctic Adventure - medlem af rejsegarantifonden
TAG PÅ FORKÆLELSESFERIE I ITALIEN