Velkommen til Rejsebixens verden

 
1
.EURITALIEN - ROM OG SPOLETO
1
ROM

Rom  kaldes den evige stad.

Man bliver aldrig færdig med Rom, kulturen, historien, musikken, operaen,den gode mad og vinen  samt de mange skønne forretninger.

Tag f. eks en lang weekend i Rom, direkte fly fra København  eller 3 nætter i Rom og derefter afslapning på Ischia eller Sorrento halvøen eller tag nordpå til de smukke middelalderbyer Spoleto-Assisi eller Firenze alt efter hvor megen tid man har

 
Spoleto er absolut et besøg værd, f.eks. kan man tage 3 nætter i Rom og derefter nogle dage i Spoleto, eller en uge i Spoleto med udflugter til Assisi, Foligno, Perugia, Orvieto, Cortona m.v. eller man kan tage 3 nætter i Rom, 3 nætter i Spoleto og derefter ende i Firenze og flyve hjem herfra, mulighederne er mange og hoteller og herregårde findes i mange prisklasser.

Spoleto

SPOLETO

Italiens grønne hjerte - Også kaldet et lille stykke af himlen faldet ned på jorden!

1 times kørsel fra Rom med tog eller bil finder vi bl.a. den smukke middelalderby SPOLETO

Spoleto er fyldt med historie, det var bl. andet en af de få byer som Romerne ikke kunne indtage da byboerne lå oppe på bymuren og hældte kogende olie ned over dem. Spoleto er også kendt for sin kunstskole hvor man bl. andet er experter  i at restaurere fresker samt at male på træ.

Endvidere er Spoleto berømt for sin årlige festival, De to verdeners Festival, hvor sangere, dansere, musikere fra hele verden mødes og optræder 14 dage hvert år fra sidst i juni måned.

Fra Spoleto centrum kan man via en viadukt gå over til Gudernes ( før BC) hellige bjerg. Her var det også at den hellige Frans af Assisi boede i huler sammen med sine tilhængere.

     
Collosseum i Rom
PRISER
Værelsestype v/2 v/1
Standard 3.500 -
Superior 3.800 -

Alle priser er pr. person ved antal personer
Fly ikke inkl. men vi hjælper gerne st finde plads

1
PAKKEN INDEHOLDER
3 nætter på 3* hotel i Rom m/morgenmad
3 nætter på charmerende hotel i Spoleto m/morgenmad
1 velkomstmiddag (4 retter)
Spoleto
     
Det er også muligt at leje en lejlighed i et gammelt Palazzo.  På forespørgsel. Eller man kan også bo på kloster
 
2011
 
Hvis fly indgår: Teknisk arrangør: Arctic Adventure - medlem af rejsegarantifonden
TAG PÅ FORKÆLELSESFERIE I ITALIEN