BIXEN FLORIDA TOG CAMPER BILRUNDREJSER BUSRUNDREJSER BADEFERIE BESTIL
1
.USA: CAMPER
1

Tag "huset" med på ryggen og opdag USA og Canada.

Vi kan tilbyde leje af autocampere i USA og Australien, og i prisen er næsten alt inkluderet, så det er blot at starte turen og tage på opdagelse i et land, fyldt med kontraster såvel naturmæssigt som befolkningsmæssigt.

Vejene er gode og amerikaneren venligt og imødekommende, så vi kan næste love at det bliver en oplevelse af de store.

E Du får en campingbog og rabat på KOA pladser ved leje
LIDT PRAKTISK
Aftentning/Aflevering af mobilhome

Det er ikke muligt at hente bilen samme dag som ankomst, da man skal kontakte det lokale udlejningskontor sammen dag som bilen skal hentes mellem 9-11. Bilen kan så aftentes på et tidspunkt igemmel 13-16. Bilerne kan afhentes på tirsdag, onsdag og torsdage undtagen dagen efter helligdage.

Mod tillæg kan du endvidere hente biler på andre dage.

Man kan mod et tillæg tegne en "Early Bird Special, hvor følgende er inkluderet: Transport fra lufhavnshotel, først i køen til udlevering og ikke senere end kl. 12 -

Aflevering sidste lejedag er imellem 9-11

Depositum
Du skal være i besiddelse af et kreditkort, f.eks. Marster, så¨vil depositum være 300 USD/ 450 CAD.ellers er der et depositum på 1.000 UDS eller 1500 CAD.
Førere
Man skal være min. 21 og have et gyldigt dansk (EU) kørekort, og skal ekstra førere skrives på kræver det yderlige et gyldigt kreditcard.
Hvor meget koster det at køre ?
Der er inkluderet 140 MILES i USA og 225 km. i Canda pr. døgn. Ekstrapakker med 500/800 km. kan køres hjemmefra mod tillæg.
Områder
Campere må køre de fleste steder, men der findes begrænsninger i ørkenområder - de nærmere forhold udlveres på stedet. Der må ikke køres alle steder i Mexico, bilerne vil være de ældste og derskal tegnes ekstra forsikringer.
Overnatninger
Af forsikrings- og sikkerhedsmæssige grunde anbebefales det at man overnatter på campingpladser, pris ca. 200 kr. pr overnatning. I nogle stater bl.a. Florida, Californien og Arizona er dette et krav.
Hvad vi du får et uheld ?
Som eneste udlejere af motorhomes tilbyder Cruise America gratis hjælp døgnet rundt.
   
TYPER (AFVIGELSER KAN FOREKOMME)
CT-22 C25 C30
Der må opholde sig 2 personer bag
men der er ingen passage.
Der er god plads til 4 Der er plads til 7 personer
   
VORE PRISER INKLUDER
Forsikringsforhold
Lovpligtig ansvarsforsikring (I USA USD 1 mill. overfor 3. part. I Canada er skader på køretøj dækkder over CAD 500. Dette gælder såfremt der ikke er udvist skødesløshed og lejekontraktens betingelser er oplyst. Lokale skatter er inkl. for de ydelser der er købt hjemmefra.
Andet
Motorhome pakke ( gryder, pander, bestik, tallerkener m.v., + personlig pakke (soevepose, pude, linned m.v. 140 miles i USA og 225 km. I Candada.
Ikke inkluderet
Brug af generator USD ca. 6 + lokale skatter. Generator findes i C25-C30.

PRISER

Cruise America/Canada benytter sig af en FlexPlan prisstruktur, der betyder at jo tidligere du bestiller jo billigere bliver prisen. Prisen afhænger af udlejede biler, og prisen skifter hver uge, så har du fået tilbud i een uge, gælder den ikke ugen efter.

Det kan også betyde at i nogle tilælde kan et større mobilhome være billigere end et mindre.

Send en mail, så finder vi en pris.

 

PRISER
Vi er online med systemet og kan hurtigt give dig en god pris

Envejsleje USA 100-750 USD - CANADA: 100-500 CAD ( efter strækning)


     
DU KAN LEJE BILEN FØLGENDE STEDER
Atlanta, Chicago, Houston, Los Angeles, menneapolis, New York, Orlando, Boston, Denvar, Las Vegas, Miami, Philladelphie,
New Orleans, Seattle, San Francisco
, Calcary, Montreal, Vancouver, Halifax, Toronto
 
Tek. arrangør: Billetkontoret A/S - Rejsegarantifonden nr. 650